Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident între un autobuz de şcoală, o autoutilitară şi două autoturisme, în Cluj. Două persoane au ajuns la spital | FOTO

Un autobuz care aparţine unei şcoli de şoferi, o autoutilitară şi două autoturisme au fost implicate într-un accident produs, marţi, în municipiul Cluj Napoca. Primele date arată că, dintre cele cinci persoane implicate, două au fost duse la spital.

Potrivit ISU Cluj, accidentul a avut loc pe strada Teodor Mihali din municipiul Cluj-Napoca.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare şi un echipaj SAJ, unde au găsit un autobuz, de la o şcoală de şoferi, o autoutilitară şi două autoturisme avariate. Precizăm faptul că nu erau persoane încarcerate în acestea. Echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean a consultat 5 persoane la locul accidentului”, informează oficialii ISU Cluj.

Doi bărbaţi cu vârste de aproximativ 20 şi 30 de ani au fost transportaţi la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări, cei doi erau răniţi uşor.

Martorii susţin că accidentul a avut loc în condiţiile în care şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de autobuz.

Citește și
accident convoi
Accident între 3 camioane care făceau parte dintr-un convoi militar ce se îndrepta spre Mihail Kogălniceanu

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult