Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident îngrozitor în Buzău. O tânără de 19 a murit după ce intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de o autoutilitară

Your browser doesn't support HTML5 video.

O tânără de 19 ani și-a pierdut viața și alte două persoane au fost rănite într-un grav accident, la ieșirea din Buzău. Din primele informații, mașina pe care o conducea tânăra a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de o autoutilitară.

În urma impactului, autoturismul a fost zdrobit. În ciuda manevrelor de resucitare, fata n-a mai putut fi salvată.

Accidentul s-a produs marți seara, pe Drumul Național 2, în afara orașului Buzău. Tânăra de 19 ani era singură în autoturism și circula dinspre București spre Buzău. Din motive încă necunoscute, a intrat pe contrasens, pe o porțiune de drum drept, și a izbit frontal autoutilitara în care se aflau 2 bărbați, angajaţi ai unei companii de telecomunicații. Impactul a fost atât de puternic, încât motorul de la maşina tinerei a fost aruncat la mai bine de 10 metri de caroseria distrusă.

Marius Istrate – ISU Buzău: „În fiecare autoturism era câte o persoană încarcerată, s-a intervenit pentru descarcerarea celor două persoane, una dintre ele a fost predată echipajului Smurd și avea semne vitale iar cea de-a doua a fost descarcerată fără semne vitale predată echiajului Saj. Intervenția a fost destul de dificilă întrucât cele două persoane erau prinse sub bordul autoturismului”.

Șoferița de 19 ani a fost resuscitată zeci de minute, din păcate fără rezultat. Celelalte două persoane rănite - de 31, respectiv 46 de ani au fost transportate la spitalul de urgență din Buzău.

Adrian Roșioru – IPJ Buzău: „În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”.

Traficul în zonă a fost blocat timp de mai bine de o oră, iar pe șosea s-au format coloane de mașini.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult