Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident înfiorător la Timișoara. O șoferiță de 19 ani a lovit în plin un bărbat, chiar pe trecerea de pietoni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident înfiorător a avut loc duminică seară la Timișoara. Un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovit în plin de o mașină chiar pe trecerea de pietoni.

Șoferița de 19 ani spune că nu l-ar fi văzut la timp din cauza geamurilor înghețate. Impactul a fost surprins de o cameră instalată pe bordul unui autoturism aflat în trafic. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Accidentul s-a produs la ieșire din Timișoara către comuna Giroc. Tânărul de 25 de ani, împreună cu iubita lui și câtiva prieteni mergeau spre stația de autobuz. În imaginile surprinse de o camera de bord se vede că, în timp ce traversau, toate mașinile opresc, mai putin una. Pietonul n-a avut timp să reacționeze. A fost luat în plin pe capotă și trântit la pământ.

Tânără: „Eram lângă el. Trebuia să mergem în oraș, să luăm autobuzul de aici."

Bărbat: „Mașina din spatele meu ar mai fi avut nevoie de foarte puțin ca să se oprească, nu avea viteză mare și din păcate l-a lovit."

Citește și
Noi imagini de la accidentul în care a murit Raisa, fetița de 11 ani lovită pe trecerea de pietoni de mașina poliției
Noi imagini de la accidentul în care a murit Raisa, fetița de 11 ani lovită pe trecerea de pietoni de mașina poliției

Șoferița de 19 ani povestește că avea geamurile înghețate și nu a observat că pe zebră erau pietoni, iar din cauza poleiului nu a reușit să frâneze la timp.

Șoferița vinovată: „Ce-i important este să fie ok. Nu aveam viteză, am alunecat și..."

La fața locului se afla un medic, care i-a acordat victimei primul ajutor până la sosirea ambulanței. Din fericire, victima nu a suferit răni grave.

Andreia Jerdea, purtător de cuvânt IPJ Timiș: „În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate fiind în vederea cauzelor și condițiilor producerii accidentului."

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult