Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident înfiorător în Bistrița. O femeie de 83 de ani a fost spulberată chiar pe trecerea de pietoni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident înfiorător în Bistrița: o femeie de 83 de ani a fost spulberată pe o trecere de pietoni din localitatea Unirea. Bunicuța tocmai coborâse dintr-un autobuz și voia să treacă strada, însă o mașină condusă de un tânăr de 20 de ani a lovit-o mortal.

Alături de ea se afla o vecină care a apucat să facă un pas în față și a scăpat cu viață.  Camerele de supraveghere au surprins momentul teribil al impactului. Cele două femei se îndreptau spre trecerea de pietoni. Bătrâna de 83 de ani se afla în spatele vecinei, care a traversat mai repede.

Un șofer le-a acordat prioritate. Însă, au fost lovite fulgerător de mașină de marfă.

Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului, însă, pentru bunicuță nu s-a mai putut face nimic.

Victimă accident: "Nu l-am văzut cum vine din sus, că era departe, că eu întotdeauna mă uit pe trecere să fie liberă și am apucat numai de am sărit doi pași că mă lovea și pe mine. Femeia mai bătrână a rămas înapoia mea și pe ea a lovit-o." Reporter: "Avea viteză?" Victimă accident: "Vai, mamă! Cum să nu fie viteză când de acolo a pus frană și nu s-a putut opri? Și pe mine m-a atins la spate."

Citește și
tir accident
Un șofer a fost găsit carbonizat, după ce s-a răsturnat cu TIR-ul într-un șanț

Urmele de frânare aveau aproape 37 de metri.

Localnic: "Femeia căzută jos și am știut că nu se mai poate face nimic, viteză foarte mare."

Localnicii spun că au cerut de multe ori instalarea unui semafor înainte de trecere, pentru că mulți șoferi circulă cu viteză mare.

Localnic: "Doamna a vrut să traverseze regulamentar, după cum se vede, nu-ți acordă nimeni prioritate. Trebuie să mori cu zile să iți pună un semafor sau ceva."

Șoferul care a provocat nenorocirea le-a spus polițiștilor că nu le-a observat la timp pe victime. A fost testat cu aparatul etilotest și a rezultat că nu consumase alcool. Este cercetat pentru ucidere din culpă.

România ocupă primul loc în Uniunea Europeană la numărul de accidente soldate cu morți și răniți. Numărul victimelor din țara noastră este dublu față de media europeană. Viteza excesivă, lipsa autostrăzilor și traversările prin locuri nepermise sunt principalele cauze ale acestor tragedii.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult