Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident în Pasajul Unirii din București. Șoferul a fugit de la fața locului VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident rutier a avut loc, marţi seara, în Pasajul Unirii şi Primăria Sectorului 4 va face plângere penală pentru distrugere pe numele şoferului care a fugit de la faţa locului, a anunţat edilul Daniel Băluţă.

Un motociclist care circula pe bandă a doua a avut mare noroc. Abia trecuse de locul unde a avut loc impactul violent. Reprezentanți ai Poliției Rutiere spun că niciuna dintre mașinile implicate nu mai era în pasaj când au sosit echipajele de intervenție. Însă, după aproape două ore, șoferii s-au prezentat la Biroul de accidente ușoare. Niciunul nu consumase alcool. Cel care conducea mașina argintie a primit 580 de lei amendă și 3 puncte penalizare, spun cei de la Poliția Rutieră.

Primarul Sectorului 4 a anunțat că-i va face plângere pentru distrugere șoferului vinovat.

 „În cursul acestei seri, un nou accident rutier a avut loc în interiorul Pasajului Unirii. (...) N-au fost înregistrate victime, însă şoferul vinovat a fugit de la faţa locului. Goana nu-l va ajuta însă deloc, întrucât accidentul a fost filmat, iar imediat după ce Poliţia Rutieră îl va identifica, îi vom face o plângere penală pentru distrugere! De asemenea, cheltuielile de refacere a elementelor distruse îi vor fi imputate", a scris Daniel Băluţă pe Facebook.

Citește și
accident
Accident grav pe A1, între Sibiu și Deva. Un bărbat a murit după ce două mașini s-au ciocnit

El a subliniat că reprezentanţii autorităţii locale nu vor accepta nicio abatere şi nu vor trece cu vederea nicio distrugere produsă Pasajului Unirii sau oricărui alt obiectiv de investiţii al comunităţii Sectorului 4, indiferent de valoarea acestuia sau de modul în care este produsă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult