Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav pe DN2, în Ilfov. Un bărbat a murit, după ce a intrat într-o mașină. Concluziile polițiștilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Centura de siguranță i-ar fi salvat viața! Este concluzia polițiștilor și pompierilor care au fost chemați, joi, să intervină la un accident produs pe DN2, în județul Ilfov.

Un bărbat de 54 de ani a murit, după ce, într-o curbă, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, direct într-o altă mașină, care circula regulamentar. Alte trei persoane au fost rănite.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei opt, pe DN2, la ieșirea din localitatea Afumați. Șoseaua era umedă, iar într-o curbă, șoferul unei mașini de Buzău a derapat și a intrat pe contrasens, izbindu-se violent de o altă mașină.

Martor: „Nu a adaptat viteza la carosabil și a intrat în cel cu Golful patru. Era domnul decedat acolo și ambulanța a mai preluat un rănit din Seat”.

Pentru că nu avea centură de siguranță, șoferul autoturismului de Buzău, în urma impactului cu mașina care circula regulamentar, a fost pur și simplu proiectat prin geamul din spate al autoturismului.

Citește și
Jeremy Renner
Prima imagine cu Jeremy Renner după accidentul grav. Actorul s-a fotografiat pe patul de spital și a transmis un mesaj | FOTO

Traficul s-a blocat imediat, coada de autoturisme întinzându-se pe mai bine de cinci km. Echipele de intervenție de la pompieri, poliție și ambulanță au sosit în doar zece minute la fața locului. Pentru șoferul care a provocat accidentul, nu s-a mai putut face nimic.

Cms. Cătălin Baba, Serviciul Poliției Rutiere Ilfov: „Echipajele de poliție ajunse la fața locului au găsit o victimă pe partea carosabilă. Nu prezenta semne vitale, iar celelalte victime erau în afara autoturismelor și au fost transportate la spitale din Capitală”.

Anul trecut, în România, 295.000 de șoferi au fost amendați de polițiști pentru că nu purtau centura de siguranță. Conform legii, amenda este între 290 și 435 lei. Specialiștii spun că, purtată corect, centura de siguranță poate face diferența dintre viață și moarte, în cazul unui accident.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult