Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav pe DN1, soldat cu doi morţi şi un rănit | FOTO și VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două persoane au murit pe loc, iar o a treia a fost rănită într-un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, pe DN1, în apropiere de Ploiești.  

 

Accidentul a avut loc, vineri dimineaţă, la intersecţia dintre Drumul Naţional 1 şi un drum judeţean, în apropiere de Ploieşti.

Potrivit oficialilor Poliţiei Prahova, două autoturisme s-au ciocnit la intersecţia dintre Drumul Naţional 1 şi drumul judeţean 155, care duce către localitatea Păuleşti, scrie News.ro.     În urma impactului, două persoane au rămas blocate într-un autoturism. Ele erau în stare de inconştiență la sosirea salvatorilor. Aceștia nu au mai putut face nimic pentru a le salva viețile, fiind nevoiți să declare decesul.   O a treia persoană implicată în accident, un cetăţean turc, a fost rănită, fiind transportată la spital.   „Pentru salvarea acestora și asigurarea masurilor de prevenire și stingere a incendiilor intervin: 1 ofițer, 14 subofițeri cu 1 autospeciala de stingere,  1 descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, dintre acestea una de terapie intensivă mobilă și 1 autospecială de primă intervenție și comandă. Pentru gestionarea operativă a evenimentului, intervine și elicopterul SMURD.  Intervenția este în dinamică”, a informat ISU Prahova, într-un comunicat.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult