Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav pe A3. Un bărbat a murit și alți doi au fost răniți, după o coliziune între un autoturism și o autoutilitară

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat a murit și alți doi au fost răniți după un accident grav petrecut pe autostrada A3, luni dimineață, în care au fost implicate un un autoturism și o autoutilitară.  

Accidentul a avut loc pe autostrada A3, pe sensul Gilău-Nădăşelu. Circulația a fost blocată pe un sens de mers.

Bărbatul de aproximativ 50 de ani a fost scos în stop cardio-respirator din autoturismul puternic avariat. Din păcate, medicii nu au reușit să îl resusciteze.

Ceilalți doi bărbați au fost duși de urgență la spital, cu multiple traumatisme.

Primele cercetări făcute de către Poliţie la locul accidentului arată că acesta a avut loc în condiţiile în care şoferul unui SUV s-a izbit violent de o autoutilitară care circula în faţa sa, pe banda 1 a autostrăzii.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din judeţul Alba, pe direcţia Gilău-Nadaşelu, la km 56, a intrat în coliziune cu autoutilitara care îl preceda, condusă de un bărbat de 48 de ani, din judeţul Cluj. În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul pasagerului din dreapta - faţă, din autoturism, bărbat de 57 de ani, din judeţul Alba. A fost transportat la spital conducătorul autoturismului şi un pasager din autoturism, tânăr de 23 de ani”; informează Poliţia judeţeană Cluj.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult