Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav pe A1, între Sibiu și Deva. Un bărbat a murit după ce două mașini s-au ciocnit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident rutier grav s-a produs pe autostrada A1 Sibiu-Deva, în județul Alba. Un bărbat a decedat în urma impactului puternic dintre două autoturisme.  

Mașinile s-au oprit în parapetele de pe marginea drumului, iar unul dintre șoferi a rămas încarcerat.

Pompierii l-au scos dintre fiare, dar manevrele de resuscitare nu l-au putut salva. Celălalt șofer a scăpat fără leziuni grave.

A fost al doilea eveniment rutier petrecut în aceeași zonă, în decurs de câteva ore.

Accidentul s-a produs, luni seară, pe autostrada A1, pe sensul de mers de la Sebeș spre Orăștie. În accident au fost implicate două mașini. Șoferul care a scăpat cu leziuni ușoare spune că totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă. Șofer: „A ieșit dintr-o dată în fața mea pe banda de viteză. Nu am mai apucat să pun frână, să fac nimic. Brusc a ieșit în fața mea. A adormit sau ce a făcut, nu pot să îmi dau seama".

Echipajele medicale ajunse la fața locului au început manevrele de resuscitare pentru celălalt șofer, însă acestea nu au dat rezultate. Bărbatul era singur în mașină. Dr. Mihai Picoș, ambulanța Alba: „Noi am continuat resuscitarea, dar fără vreun efect pozitiv. S-a declarat decesul, la prima vedere nefiind leziuni foarte grave pe acolo, presupuneri că deceseul a fost înainte de producerea accidentului. Infarct, dar posibil și un accident vascular”.

Citește și
Accident
Familia moartă în tragicul accident de pe DN1 era din Spania. O fată de 15 ani a supraviețuit, dar este în comă

Cauza decesesului va fi stabilită cu exactitate după efectuarea autopsiei. Traficul s-a desfășurat cu dificultate până la finalizarea cercetării la fața locului. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili exact în ce condiții s-a produs accidentul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult