Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav într-o intersecție din Sectorul 5 al Capitalei. Șase persoane au fost implicate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Șase persoane au fost implicate miercuri seară într-un accident grav care a avut loc între două mașini într-o intersecție din Sectorul 5 al Capitalei.

În urma impactului violent patru oameni au rămas incarcerați. A fost nevoie de intervenția pompierilor, iar ulterior cinci răniți au fost transportați la spital.

Alarma s-a dat puțin după ora 22, când unul dintre șoferi, care se afla cu alte patru persoane în mașină, ar fi intrat în rondul de pe șoseaua Alexandrei fără să se asigure. În acel moment, un alt vehicul, condus de un tânăr care circula regulamentar, nu a mai reușit să evite impactul și l-a lovit din plin.

Șofer: ”Am încercat să claxonez, am frânat din timp, dar nu am avut suficientă distanță de frânare și ne-am tamponat.”

Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost proiectat în afara carosabilului.

Citește și
Accident
VIDEO. Accident cu patru mașini, la Otopeni. O persoană a fost rănită ușor

Pompierii au sosit de urgență la fața locului, iar intervenția a fost una destul de dificilă. Ambele mașini au fost serios avariate.

Andrei Craiciu, ISU București - Ilfov: ”Au fost implicate șase persoane, patru dintre acestea fiind blocate în unul dintre autoturisme. Acestea au fost extrase din autoturism, persoanele fiind conștiente."

Cinci persoane au fost transportate la spital cu răni ușoare. Singurul care nu a avut de îngrijiri medicale a fost șoferul mașinii care circula regulamentar.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero. Traficul în zonă a fost deviat. Polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult