Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav în Timișoara. Două mașini și un camion s-au ciocnit într-o intersecție: ”M-a spulberat”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat a fost rănit după ce două mașini și un camion s-au ciocnit într-o intersecție din Timișoara.

Unul dintre șoferi n-a acordat prioritate și a fost lovit în plin de o mașină care venea din sens opus, după care a ricoșat într-un camion. Ceilalți doi șoferi s-au ales cu mașinile avariate și o sperietură zdravănă.

Accidentul s-a produs în zona Pădurii Verzi, din Timișoara. Un bărbat de 32 de ani nu a respectat indicatorul "cedează trecerea" și, fără să se asigure, a pătruns în intersecție. Din sens opus venea o altă mașină, iar șoferul acesteia spune că n-a avut timp de reacție. Mașinile s-au ciocnit frontal.

Unul dintre șoferi: "M-a spulberat. Eu aveam prioritate, nici măcar nu a frânat, a venit foarte tare. Dar a venit atât de tare încât mă gândeam că oprește, având ”cedează trecerea”. Sunt puțin și bulversat!"

În urma impactului, șoferul vinovat a fost proiectat într-un camion. A fost dus de urgență la spital.

Citește și
accident
Accident grav de circulație în județul Buzău. Trei mașini au fost implicate, iar patru persoane au ajuns la spital

Elena Rădulescu, purtător de cuvânt ISU Timiș: "La fața locului s-a deplasat de urgență autospeciala de stingere cu modul de descarcerare. Un bărbat a necesitat îngrijiri medicale."

Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiș: "În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă."

Nici unul dintre cei trei șoferi nu consumase alcool înainte de a se urca la volan, spun polițiștii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult