Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav în Capitală. Greșeala făcută de un șofer de 34 de ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 35 de ani din Capitală a ajuns în stare gravă la spital, iar alte trei persoane au fost rănite după ce maşinile lor s-au izbit frontal pe o şosea din Sectorul 2.

Şoferul vinovat ar fi efectuat o manevră interzisă şi a ajuns pe contrasens când a fost lovit de celălalt autoturism.

Printre victime se afla şi un copil care era cu părinţii în maşină.

Accidentul s-a petrecut pe o şosea din Sectorul 2 al Capitalei. Bărbatul de 35 de ani ar fi ieşit din parcarea unui fast food şi a virat la stânga, deşi manevra este interzisă. În acel moment din sens opus s-a apropiat un alt autoturism care nu a mai avut timp să îl evite şi s-au izbit frontal.

Cele două autoturisme s-au lovit atât de puternic încât au fost proiectate pe şosea în direcţii opuse, iar una dintre ele s-a oprit în stâlp. În urma impactului şoferului a rămas blocat şi a fost scos de pompieri.

Citește și
peter fisher
Medicul reginei Elisabeta a murit într-un accident rutier, în Londra

Medicii ajunşi de urgenţă la faţa locului l-au stabilizat pe şofer apoi l-au transportat la spitalul Floreasca în stare gravă. Şi persoanele aflate în cealaltă maşină, un bărbat de 40 de ani, împreună cu soţia şi copilul au avut nevoie de atenţia medicilor.

Apropiaţii bărbatului de 35 de ani spun că acesta ar fi avut, înainte să plece de acasă, o dispută cu soţia de care era despărţit de câteva luni şi cred că ar fi vrut să îşi facă rău.

O anchetă a poliţiei a fost începută şi va stabili cu exactitate în ce condiţii s-a petrecut accidentul şi dacă este vorba despre o tentativă de sinucidere sau nu.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult