Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav în Buzău, cu un mort și șase răniți. Momentul tragediei a fost filmat | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi copii au rămas fără mamă în urma unui groaznic accident rutier, petrecut în această dimineață la granița dintre județele Buzău și Ialomița.

Tatăl copiilor era la volan, dar la o intersecție nu a oprit la indicatorul stop, iar mașina a fost izbită în plin de un autoturism care circula regulamentar. Impactul a fost fatal pentru femeia de 45 de ani.

Cei doi soți și copiii lor, de șapt și 11 ani, se îndreptau spre mare

Cei doi soți, el de 43 de ani și ea de 45 de ani, se îndreptau spre litoral pentru a merge în vacanță alături de cei doi copii ai lor, o fată de șapte ani și un băiat de 11 ani.

Citește și
accident sibiu
Mărturiile apropiaților familiei decedate în cumplitul accident de pe Valea Oltului. „Nu îmi vine să cred” | ANIMAȚIE GRAFICĂ

Bărbatul nu oprește la semnul stop dintr-o intersecție, iar din stânga mașina este lovită și proiectată într-un stâlp de pe marginea drumului. Mama copiilor, aflată pe locul din dreapta, nu a mai putut fi salvată.

Georgeta Popescu, purtător de cuvânt al ISU Ialomița: „Persoana inconștientă a fost găsită în stop cardio-respirator și, deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, din păcate, aceasta nu a răspuns, deoarece prezenta leziuni incompatibile cu viața fiind declarat decesul”.

La locul accidentului au sosit mai multe autospeciale SMURD și ambulanțe.

Din mașina familiei din București au fost preluați cei doi copii și tatăl lor, iar din autoturismul care circula regulamentar nu a fost dus nimeni la spital. În acel vehicul se aflau doi adulți și un adolescent de 17 ani.

Adriana Bunilă, purtător de cuvânt al SJU Buzău: „Au fost transportate trei victime, un bărbat în vârstă de 43 de ani și un bărbat în vârstă de 64 de ani care au suferit policontuzii în urma accidentului rutier și un copil în vârstă de 11 ani care a suferit un politraumatism”.

Silviu Dinu, șeful Poliției Rutiere Buzău: „A rezultat o persoană decedată și încă șase persoane vătămate corporal. În cauză s-a întocmit un dosar penal”.

Șoferul din București nu a fost încă audiat, pentru că este în stare gravă la spitalul din Buzău.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult