Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav în Bistrița-Năsăud. O persoană a murit și alte șapte au fost rănite

Trei autoturisme au fost implicate, joi dimineaţa, într-un grav accident rutier produs la intersecţia DN 17 cu DJ 172, în localitatea Cociu din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, din Sighetul Marmaţiei, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un bărbat de 53 de ani, din Cristur Şieu.

„În urma impactului, autoturismul condus de bistriţean a ricoşat într-un alt autoturism oprit în intersecţie, condus de un bărbat de 57 de ani, din Mogoşeni. În urma accidentului a rezultat, din păcate, decesul unei femei de 54 de ani, din municipiul Botoşani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 53 de ani, şi rănirea şoferului din judeţul Maramureş şi a altor 5 pasageri", a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

O femeie a decedat, iar alte şase persoane au fost transportate la spital, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). O altă femeie rănită grav a fost preluată de elicopterul SMURD.

Femeia care a decedat era din Botoşani, pasageră într-au autoturism condus de un bistriţean

"Femeia în vârstă de aproximativ 54 de ani, găsită în stop cardiorespirator, nu a răspuns protocolului de resuscitare aplicat mai bine de 50 de minute, astfel că medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul accidentului. La UPU SMURD Bistriţa au fost evacuate 6 persoane (5 adulţi şi un minor) de către echipajele SMURD şi SAJ BN. Una dintre victime, de sex feminin, care în urma tirajului preliminar prezenta cele mai grave leziuni şi traumatisme, a fost preluată de elicopterul SMURD care a aterizat pe DN 17", a precizat ISU Bistriţa-Năsăud.

Alte două persoane implicate în accident au primit asistenţă medicală la locul solicitării, dar fără a fi transportate la spital.

Traficul rutier pe DN 17 a fost blocat pe durata intervenţiei elicopterului SMURD.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult