Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi bărbaţi din Sri Lanka au murit loviţi de o maşină, în Arad, în timp ce mergeau pe marginea drumului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Au venit în România în căutarea unei vieţi mai bune dar au sfârşit nevinovaţi, într-un accident petrecut în judeţul Arad. Este povestea dureroasă a unor bărbaţi din Sri Lanka, angajaţi ai unei firme de pavaje.

Cei doi au fost spulberaţi de o maşina, în timp ce se întorceau de la cumpărături. Unul dintre ei era tatăl a doi copii, iar celălalt lasă în urmă o soţie care urmează să nască.

Era deja întuneric când cei doi muncitori sri lankezi se întorceau de la magazin din satul Horia la pensiunea la care erau cazaţi. Bărbaţii mergeau pe partea stângă a drumului. La un moment dat, o maşină care venea din spatele lor a acroşat acostamentul, iar şoferul, un bărbat de 31 de ani, a pierdut controlul autovehiculului. Acesta a intrat apoi pe contrasens şi s-a rotit de câteva ori, lovindu-i în plin pe cei doi.

Cei doi muncitori lucrau de trei luni la firma de pavaje din zonă. Unul dintre ei, în vârstă de 42 de ani, a lăsat doi copii fără tată. Celălalt s-a stins la 39 de ani şi nu a apucat să-şi vadă pruncul care urmează să vină pe lume.

Colegii victimelor au mers la locul accidentului să caute telefonul unuia dintre bărbaţi.

Poliţiştii spun că șoferul nu consumase alcool. Pe numele său a fost deschis însă un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult