Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav în Alba. Un biciclist a murit și altul a fost rănit, după o coliziune cu un autoturism. Traficul este blocat

Un autoturism şi doi biciclişti au fost implicaţi într-un accident rutier produs marţi după amiază, pe drumul naţional 14B, în judeţul Alba.  

Unul dintre biciclişti a murit, al doilea este rănit, iar şoferul autoturismului şi un pasager primesc îngrijiri medicale la locul accidentului.

Evenimentul rutier a avut loc la ieşirea din municipiul Blaj, către localitatea Crăciunelu de Jos, din judeţul Alba.

„La data de 2 iulie 2024, pe DN 14B, în afara municipiului Blaj, județul Alba, un autoturism ar fi acroșat doi bicicliști. Unul dintre aceștia, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Sâncel, județul Alba, a decedat, iar celălalt, în vârstă de 59 de ani, din localitatea Sâncel, a suferit leziuni corporale. Conducătorul autoturismului este un tânăr de 24 de ani, din Crăciunelu de Jos”, a transmis 

La ora transmiterii acestei ştiri, echipajele medicale trimise la locul accidentului au declarat decesul unuia dintre biciclişti şi acordă îngrijiri medicale celuilalt, dar şi şoferului autoturismului şi unui pasager.

Citește și
accident suceava
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs tragedia în care o familie cu doi copii a murit în mașina strivită, pe DN2

Poliţia Judeţeană Alba anunţă ca DN14B este blocat pentru realizarea cercetării la faţa locului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult