Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav cu 3 autoturisme pe DN14. O mașină s-a răsturnat, după ce a fost izbită de un șofer de 21 de ani într-o curbă

Un accident grav de circulație s-a produs duminică pe DN14, la km. 48+100m, la ieșirea din localitatea Târnava spre Copșa Mică. Este vorba despre o coliziune între trei autoturisme, unul dintre acestea răsturnându-se în afara părții carosabile.    

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență, în accident fiind implicate 3 autovehicule și 5 persoane.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui tânăr în vârstă de 23 de ani, care a fost transportat la CPU Mediaș cu traumatism lombar și escoriații la nivelul membrilor superioare.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Alba, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, apoi a intrat în coliziune succesiv cu două autoturisme conduse din sens opus.

Primul autoturism care a fost lovit era condus de către un sibian în vârstă de 54 de ani, riar al doilea vehicul de către o sibiancă în vârstă de 23 de ani.

Citește și
Autospecială ISU
Autospecială ISU Bistriţa, răsturnată în timp ce mergea spre un incendiu. Trei pompieri au fost răniți | FOTO

În urma impactului, autoturismul condus de către sibianul în vârstă de 54 de ani s-a răsturnat în afara drumului.

Coliziunea a dus la rănirea ușoară a pasagerului din autoturismul răsturnat, un tânăr în vârstă de 23 de ani, tot din Sibiu.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult