Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident demn de o cascadorie, la Constanța. Un șofer a sărit peste un sens giratoriu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer băut a provocat un accident care duce cu gândul la cascadoriile din filmele de acțiune.

El a sărit cu mașina peste un sens giratoriu din localitatea Ovidiu, județul Constanța, iar la "aterizare" a lovit un autoturism care circula regulamentar. Ambii șoferi au fost scoși din mașini cu descarcerarea.

Camerele de supraveghere au surprins momentul de dinaintea saltului spectaculos și mai apoi aterizarea. Ce nu se vede pe camere este cum șoferul de 52 de ani a traversat prin aer, la propriu, sensul giratoriu.

„A venit cu mașină în sensul giratoriu a zburat peste sens și a intrat în ăla, pur și simplu. A zburat pur și simplu. Cred că se uita în telefon”, a declarat un tânăr.

”Am înțeles că a trecut unu peste sensul giratoriu și a lovit mașină cealaltă. Probabil avea (viteză – n.red.) odată ce-a sărit peste sensul giratoriu...”, a spus un bătrân.

Citește și
Accident grav provocat de un șofer neatent. Bărbatul a rămas încarcerat
Accident grav provocat de un șofer neatent. Bărbatul a rămas încarcerat

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de la Politie, Ambulanță, SMURD, dar și o autospecială de descarcerare, pentru că ambii conducători auto au rămas captivi. Șoferul lovit, un bărbat de 41 de ani, a scăpat nevătămat, însă cel vinovat s-a lovit la cap.

Claudia Tatarici, medic Serviciul de ambulanță Constănța: ”A fost găsită o victimă, conștientă, care prezența un traumatism cranian și a fost transportată de către echipajul SAJ la spitalul județean pentru investigații.”

Alcooltestul a arătat că șoferul care a provocat accidentul băuse înainte să urce la volan.

Andreea Iliescu – purtător de cuvânț IPJ Constanța: ”Rezultatul a fost de 0,72mg/l: Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate monstre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.”

Circulația a fost blocată mai bine de o oră, timp în care polițiștii au făcut măsurătorile, iar cele două mașini au fost ridicate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult