Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident cutremurător, filmat în Constanța. Femeie spulberată de un șofer de 19 ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident cutremurător în Constanța: o femeie a fost spulberată de o maşină la volanul căreia se afla un tânăr de 19 ani.

Victima, în vârstă de 47 ani, traversa strada printr-un loc nepermis şi acum se află la spital, în stare foarte gravă. Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum 2 persoane încearcă să traverseaze stradă. Ajung până la mijlocul carosabilului, primul pieton se opreşte, dar femeia continuă să meargă şi pare chiar că vrea să o ia la fugă. Şoferul care vine pe prima bandă, din dreapta ei, nu poate reacţiona în niciun fel şi o loveşte în plin. Din cauza impactului puternic femeia a suferit traumatisme majore şi a fost transportată în stare extrem de gravă la spital, iar până în acest moment se zbate între viaţă şi moarte. În acest caz, pe numele şoferului de 19 ani a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
Accident pe o strada din Cluj
Reacția unei clujence după ce a descoperit că soțul a făcut accident cu amanta în mașină

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult