Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident cumplit. Un motociclist de 19 ani a murit, după ce a încercat să evite o mașină care i-a tăiat calea brusc

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un motociclist de numai 19 ani și-a pierdut viața într-un accident care a avut loc duminică seară în Dragomireşti, Dâmbovița.

Martorii spun că tânărul a încercat să evite o mașină care i-a tăiat calea brusc, însă manevra i-a fost fatală. A fost lovit de un alt autoturism, care venea din sens opus. Medicii chemați de urgență la fața locului n-au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Accidentul s-a produs la ieșirea din localitatea Dragomireşti, în apropiere de Târgoviște. Tânărul se ducea în oraș cu motocicleta pe care o împrumutase cu o săptămână în urmă, de la un prieten. Martorii spun că, la un moment dat, o mașină care venea de pe un drum fără prioritate i-a ieșit în față, iar virajul brusc, menit să evite impactul, l-a dus pe motociclist în fața alteia, care circula regulamentar. Șoferul care a provocat nenorocirea a fugit de la locul accidentului.

Când au aflat de nenorocire, rudele și prietenii tânărului au venit într-un suflet.

Tatăl motociclistului: ”A ieșit o mașină dinspre Dragomirești, el a evitat mașina și a intrat în astălaltă. Individul a fugit!”

Citește și
timisoara accident
Accident grav la Timișoara. Un tânăr și-a distrus mașina după ce a lovit un stâlp

Proprietarul motocicletei: ”Conducea foarte responsabil, era un motociclist foarte bun. Ar fi ieșit un șofer din partea aceasta, evitându-l. Pe contrasens, un alt șofer, venind dinspre Târgoviște, l-a luat din plin.”

Prietenul motociclistului: ”A încercat să evite impactul și i-a fost lui fatal.”

Rănile au fost atât de grave, încât tânărul n-a mai putut fi salvat.

Claudiu Stan, locţiitor comandant Detaşament Târgovişte: ”Din păcate, a rezultat o victimă, motociclistul, fiind declarat decedat.”

Șoferul mașinii sub care a ajuns motociclistul spune că mergea cu viteză redusă, pentru că tocmai coborâse o pantă. Chiar și așa, n-a putut să evite coliziunea.

Reporter: ”Erați regulamentar?”

Șofer: ”Regulamentar, cu 30 la oră.”

Șoferul fugar este căutat de polițiști. Aceștia au cerut imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din zonă.

Polițiștii au audiat mai mulți martori și au strâns probe la fața locului. Au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și urmează să stabilească exact cum s-a produs această tragedie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult