Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Autocar cu 51 de pasageri, accident grav în Maramureș. Șoferul a murit, 8 persoane au fost rănite. A fost activat Planul Roșu

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un autocar cu 51 cetățeni polonezi, al cărui şofer a pierdut controlul volanului, a intrat în gardul unei case, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

UPDATE 18:18 Șoferul autocarului a murit şi alte opt sunt rănite în urma accidentului, au declarat pentru News.ro oficiali din cadrul Poliţiei judeţene Maramureş. Primele date arată că cei opt răniţi nu sunt în stare gravă, aceştia fiind duşi la spitale din Borşa şi Vişeu. Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu a fost stabilită o cauză probabilă a accidentului.

UPDATE 17:25 „8 persoane au fost transportate la spital. Restul persoanelor implicate în eveniment au fost preluate de un autocar, pus la dispoziţie de autorităţile locale, urmând a fi cazate la o pensiune din zonă", a transmis IGSU.

Sunt 6 victime, dintre care 1 persoană în stop cardio respirator, 3 persoane transportate la CPU Borșa și 2 persoane primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului.

Ceilalți pasageri sunt în stare bună, fără probleme deosebite.

Citește și
turcia, autocar rasturnat
Tragedie în Turcia. Șase persoane, printre care și un copil, au murit, după ce un autocar cu turiști s-a răsturnat

"În urma impactului, mai multe persoane acuză dureri, fiind investigate medical la faţa locului, nu se cunoaşte momentan numărul exact al acestora. Din acest motiv, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie", menţionează sursa citată.

Circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijare de către poliţişti, se mai precizează în informarea transmisă de către Centrul Infotrafic.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult