Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident cu 6 victime, între care şi un copil, în Arad. Un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit violent

Şase persoane au fost rănite, luni seară, într-un accident rutier produs în judeţul Arad, fiind implicate un microbuz şi un autoturism. Printre victime se află şi un copil, scrie News.ro.

UPDATE:

„În urma evaluării medicale, 4 victime (3 adulţi şi un minor) au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare. Pompieri militari arădeni au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului”, a arătat ISU Arad.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Accidentul rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz, a avut loc între localităţile Horia şi Şiria. Acolo intervin pompierii militari ai Detaşamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Mobilă, precum şi două ambulanţe SAJ.

„În urma accidentului în care au fost implicate 8 persoane (2 din autoturism, iar 6 din microbuz), au rezultat 6 victime, printre care şi un minor, toate aflându-se în microbuz. Cele 6 victime sunt stabile, conştiente şi cooperante. În aceste momente echipajele medicale prezente la locul evenimentului le acordă acestora îngrijiri medicale”, a transmis ISU Arad.

Citește și
accident Vaslui
Două persoane rănite într-un accident pe DN 24. O maşină s-a răsturnat şi alta a luat foc | FOTO

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult