Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident cu 13 răniţi, dintre care unul foarte grav. Ce spun autoritățile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident deosebit de grav s-a petrecut în județul Botoșani, unde autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție.

Treisprezece persoane au fost rănite din vina unui șofer care a intrat pe sensul opus și a izbit în plin un microbuz. Imediat după impact, autoturismul a luat foc.

Nu mai puțin de șase ambulanțe au ajuns la fața locului.

Potrivit primelor informații, șoferul autoturismului care a provocat tragedia mergea spre Botoșani. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, a intrat pe contrasens și a izbit în plin un microbuz.

În mașina care a luat foc se aflau patru persoane. Trei au reușit să iasă, însă o femeie a fost scoasă de martori. Era în stop cardio-respirator și a fost resuscitată chiar acolo de echipajele de urgență. În microbuz erau alți nouă oameni.

Citește și
Impact devastator după o depășire periculoasă, în Dâmbovița
Impact devastator după o depășire periculoasă, în Dâmbovița. O mașină s-a izbit de un autobuz

Dan Muraru, ISU Botoșani: „Au fost 13 victime. Pentru toate cele 13 a fost acordată asistență medicală de urgență la locul evenimentului, iar din cele 13, 11 au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean."

Victimele au între 12 și 54 ani. În afară de femeia aflată în comă, ceilalți au suferit traumatisme și fracturi.

Cei doi conducători auto au fost testați și nu consumaseră alcool. Șoferul care a provocat tragedia este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult