Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A salvat un şofer dintr-un accident, apoi i-a cerut bani. "Mie îmi curgea sânge şi el trăgea de mine să-i dau 2 lei"

Situaţie uluitoare în Gherla, unde un bărbat le-a cerut bani victimelor unui accident.

Accidentul a avut loc pe 11 ianuarie, pe centura oraşului Gherla, fiind implicate trei maşini cu numere de Bistriţa-Năsăud. Un bărbat în vârstă de 60 de ani, care venea dinspre Cluj-Napoca, a intrat în depășirea unui camion, însă nu s-a asigurat și a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, care circula regulamentar din sens opus.

În autoturismul lovit se afla un bărbat de 36 de ani tot din Bistrița-Năsăud, care era însoțit de soția sa, de fiica în vârstă de patru ani și de tatăl femeii. În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat într-o altă maşină condusă de un tânăr de 21 de ani. Toţi cei trei şoferi au fost răniţi.

Un bărbat care locuiește în apropierea  scenei accidentului a intervenit rapid şi l-a scos pe unul dintre şoferii răniţi din maşină. Potrivit Dejeanul.ro, ar fi cerut apoi bani, pentru „fapta bună”, iaromul, ca să scape de el, i-a dat, deşi era rănit. Bărbatul a insistat, spunând că e prea puţin. Întreaga scenă a fost filmată de către reporterul Dejeanul.ro

Citește și
cerestor Botosani
Politia Botosani a facut harta zonelor de cersit si a prins 4 "cazuri deosebite". De ce e orasul un "El Dorado al Moldovei"

„Mie îmi curgea sânge din nas şi el tot trăgea de mine să-i dau doi lei. I-am dat în cele din urmă 10 lei, dar tot nu am scăpat de el. După aceea, mă feream de el. Când am luat un taxi să plec spre casă, iar a venit să îmi ceară" a declarat şoferul pentru Dejeanul.ro.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult