Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A murit înecat sub ochii fiului de 14 ani. Martorii au crezut că totul e o glumă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din judeţul Braşov, a murit duminica înecat chiar sub ochii fiului său de 14 ani.

Împreună s-au aventurat să treacă înot un lac, însă omul nu a mai reuşit să ajungă la mal şi a fost înghiţit de ape. După mai multe ore de căutări, scafandrii l-au scos la suprafaţă, însă medicii de la faţa locului nu au mai putut face nimic.

Incidentul s-a produs duminică la prânz, pe un lac din apropiere de Codlea. Bărbatul ar fi încercat să treacă înot de pe un mal pe celălalt, alături de fiul său în vârstă de 14 ani. Când şi-a dat seama că nu mai poate să înoate, omul a început să strige după ajutor. Cei aflaţi la mal au crezut că totul este o gumă.

Martor: "Hai că mă înec, mă inec şi stătea deasupra pe spate, se juca acolo. Nici după ce s-a dus în apă la fund noi nu am crezut că el se îneacă. Am crezut că se joacă, da."

Martor: "Deodată s-a lăsat la fund şi a rămas numai copilul. Am sunat la 112. L-am convins pe copil ca să iasă, l-am chemat către mine. I-am zis hai încoace ca nu s-a întâmplat nimic, tati a glumit."

Citește și
turist litoral
Un bărbat s-a înecat la Mangalia sub privirile soției sale, după ce a intrat în marea agitată

Când au realizat că nu este o glumă, mai mulţi bărbaţi de pe marginea lacului i-au sărit în ajutor. A fost însă prea târziu. Din cauza vizibilităţii reduse, oamenii nu au putut să se scufunde după el.

Martor: "Când am ajuns acolo nu mai era deasupra. M-am dus, m-am băgat dedesubt, n-am văzut nimic, era foarte adâncă."

La faţa locului au sosit pompieri, poliţişti, dar şi trei scafandri care au pornit în căutarea bărbatului. Abia după 2 ore şi jumătate de căutări trupul omului a fost scos la suprafaţă. Localnicii spun că lacul este cunoscut ca fiind periculos şi în fiecare an sunt persoane care îşi pierd viaţa aici.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult