Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A luat 9,70 la proba preferată de la BAC, dar știa că a făcut de 10. Ce notă a luat după contestație absolventa din Ploiești

O absolventă a Colegiului Național Mihai Viteazul din Ploiești a obținut media 10 la Bacalaureat, după ce în prima fază luase 9,70 la Logică. Sigură ca a făcut o lucrare perfectă, tânăra a depus contestație și a avut câștig de cauză.

Aytana Maria Anghel, care a terminat la profilul filologie bilingv engleză, a obținut nota maximă la Limba Română și la Istorie. Însă la Logică, una dintre materiile ei preferate, a primit mai puțin decât se aștepta, scrie Observatorul de Prahova.

„Mi-a plăcut mult logica, fiind una dintre materiile la care știam cel mai bine. (…) Am făcut contestație deoarece consideram că lucrarea mea este de nota 10!”, a declarat Aytana pentru sursa citată.

Ea a mai spus că vrea să meargă la facultate în Anglia, la durham, pentru a studia Dreptul. Mai exact, dreptul comercial, tatăl ei fiind antreprenor. Tânăra a fost deja acceptată la Durham University, în baza unui examen pe care l-a susținut la începutul lunii septembrie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult