Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A lovit-o, a sugrumat-o şi a ars-o pe corp. O mamă din Galați a fost arestată după ce și-a ucis fiica de 9 ani în bătaie

O femeie din Galaţi care şi-a ucis fetiţa în vârstă de 9 ani în bătaie a fost reţinută. Ea este acuzată de omor.  

Femeia și-a bătut crunt fiica, a ars-o intenționat pe corp și a sugrumat-o. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând să fie propusă pentru arest preventiv.

Ororile ar fi avut loc în perioada 26-30 ianuarie 2024. În timp ce se afla acasă, în Galaţi, femeia și-a bătut crunt fiica.

„A lovit-o în mod repetat cu obiecte contontente, i-a cauzat arsuri şi a comprimat-o cu mâinile, provocându-i leziuni traumatice pe toată suprafaţa corpului, care şi-au cumulat efectul (şoc traumatico-hemoragic), conducând în final la producerea directă şi necondiţionată a decesului", potrivit procurorilor din Galați.

Procurorii au formulat propunere de arestare preventivă a femeii. Aceasta urmează să fie prezentată magistraţilor Tribunalului Galaţi în cursul zilei de joi.

Citește și
italian
Bărbat condamnat pe nedrept pentru crimă, eliberat din închisoare după 33 de ani. A fost acuzat că a ucis 3 ciobani

Fetiţa de 9 ani din Galaţi a murit, miercuri dimineaţă, în apartamentul în care locuia cu familia, fiind găsită de un echipaj SMURD cu urme de violenţă extremă pe corp.

Surse apropiate anchetei au declarat ulterior că fetiţa era bătută crunt de mama ei, iar Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Galaţi ar fi preluat alte două surori ale micuţei decedate, în vârstă de 5 şi 6 ani, care ar fi asistat la maltratarea surorii lor, transmite news.ro.

Totodată, minorele urmează să fie evaluate medical pentru a se stabili dacă au fost şi ele victime ale violenţei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult