Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A fost prins bărbatul care a terorizat Mamaia. I-a cerut unei femei să își ucidă bebelușul pentru 2.000 de lei. Cine este

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tânărul din Galați care, ajuns în vacanță la Mamaia, a terorizat mai multe persoane prin comportamentul său a fost prins.

Astfel, Poliția Română anunță pe Facebook, vineri, că tânărului, luptător MMA, i se aduc mai multe acuzații:

“- a aruncat, de la balcon, o sticlă de șampanie spre două fete și un scaun pe mașinile parcate; - i-a promis unei mame o sumă de bani pentru a-și ucide fiul; - i-a aruncat ochelarii de vedere unui tânăr peste balcon; - a provocat persoane din preajma sa; - a încercat să sugrume un tânăr, folosind o tehnică de lupte”.

Bărbatul de 28 de ani a fost dus la audieri și apoi a fost reținut pentru 24 de ore.

"Va trebui să explice motivele pentru care a avut acest comportament, deși nu există o logică în tot ce a făcut. Un asemenea comportament este complet intolerabil.

Citește și
Poliție
Distracție periculoasă. Mai mulți tineri aruncă în trecători diverse obiecte de la balcon. Poliția a deschis o anchetă VIDEO

Dacă vrei să fii celebru sau vrei să fii apreciat, fă-o legal și într-un mod civilizat", comentează reprezentanții Poliției Române pe Facebook.

Unele dintre momentele în care tânărul se comporta astfel au fost filmate și postate pe rețelele sociale. După apariția acestora, poliția s-a autosesizat. 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult