Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A dat foc unei butelii, iar explozia provocată i-a fost fatală. Ce plan ar fi avut bărbatul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bătrân din comuna Topraisar judeţul Constanța, a murit, după ce a provocat o explozie în bucătăria de vară a casei în care locuia.

Deflagraţia urmată de un incendiu a fost atât de puternică încât a distrus toată locuinţa. În casă, pompierii au mai găsit o femeie aflată în stare de şoc.

Tânăra a primit îngrijiri medicale, iar acum se află în afara oricărui pericol. 

Apelul către 112 a venit în luni dimineaţă de la un vecin care locuieşte pe aceeaşi stradă cu victima. Deflagraţia a pus la pământ bucătăria de vară, dar şi o mare parte din gospodărie. Într-o fracţiune de secundă a izbucnit şi un incendiu care a mistuit totul în cale. După ce au stins flăcările, pompierii au găsit între rămăşiţele clădirii şi trupul fără viaţă al unui bătrân de 85 de ani.

Primele date ale pompierilor, dar şi declaraţiile vecinilor indică faptul că bătrânul a dat foc intenţionat unei butelii cu scopul de a incendia locuinţa şi de a-şi pune capăt zilelor.

Citește și
explozie Haifa
Momentul în care un vehicul-capcană a explodat la Haifa. Sunt cel puțin 2 răniți. VIDEO

Din fericire nepoata bătrânului care se afla la acel moment în casă a scăpat cu viaţa! Tânăra a suferit un atac de panică, iar acum este internată la spitalul din Constanța.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult