Modifica setarile cookie
Toate categoriile

A apărut singură la nuntă, după ce logodnicul ei a murit într-un accident aviatic. Imaginile surprinse

O femeie din Indonezia a cărui logodnic a murit după ce un avion al companiei Lion Air s-a prăbușit în mare a participat singură la nunta pe care o aveau programată pentru data de 11 noiembrie.

Tânărul a murit în timp ce se întorcea acasă pentru marele eveniment, când zborul Lion Air JT 610 s-a prăbușit pe 29 octombrie la scurt timp după decolarea de la Jakarta.

Tânăra a spus că și-a dorit foarte mult să-i îndeplinească ultima dorință, așa că s-a fotografiat în rochie de mireasă și cu inelul de nuntă pe deget.

”Chiar dacă simt o suferință pe care nu o pot descrie, trebuie să zâmbesc pentru tine”, a scris tânăra pe Instagram. ”Nu trebuie să fiu tristă, ci trebuie să fiu tare așa cum mi-ai spus mereu să fiu”, a mai scris tânăra, potrivit BBC.

Ea a povestit că tânărul a glumit în timp ce se pregătea să vină acasă că dacă nu va ajunge la timp să-și facă poze mireasă și să i le trimită.

Citește și
Bailee Ackerman
Cea mai tristă imagine cu doi tineri proaspăt căsătoriți. Ce s-a întâmplat după câteva momente

Avionul transporta 189 de persoane de la Jakarta la Pangkal Pinang. Nu au existat supraviețuitori, iar fuzelajul aeronavei nu a fost găsit încă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult