Modifica setarile cookie
Toate categoriile

800 de kilograme de cocaină, găsite în șalupa abandonată pe o plajă aflată între Sf.Gheorghe și Sulina

Your browser doesn't support HTML5 video.

Autorităţile au confirmat că în şalupa găsită abandonată pe o plajă dintre localităţile Sfântu Gheorghe şi Sulina se aflau peste 800 de kilograme de cocaină.

Drogurile erau ambalate în 36 de saci şi, potrivit estimărilor, ar valora câteva sute de milioane de euro. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, este cea de a doua captură ca însemnătate în România.

Ancheta este coordonată de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism care are şi mai mulţi suspecţi. Se pare că este vorba despre cetăţeni romani, spanioli, dar şi sârbi.

Până acum anchetatorii nu au dat prea multe detalii despre caz, dar se pare că barca avea un fund dublu în care se aflau peste 800 de kilograme de cocaină.

Localnicii spun că suspecţii ar fi fost cazaţi zilele trecute la o pensiune din zonă.

Citește și
droguri
Apropiat al lui Adrian Mutu, prins în timp ce încerca să vândă cocaină unui polițist sub acoperire

Cel mai probabil, drogurile au fost preluate din largul mării cu o barcă, iar traficanţii au încercat să intre cu încărcătură în Delta Dunării.

Potrivit localnicilor, în zona Sf. Gheorghe a fost furtună în acest weekend şi nu este exclus ca barca traficanţilor să fi eşuat tocmai din această cauză.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult