Modifica setarile cookie
Toate categoriile

8 Martie cu petreceri de firmă şi striptease. De unde primesc cadouri doamnele singure

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tinere fete, iubite, soţii, şi mame, indiferent de vârstă din buletin, toate au joi, un motiv de sărbătoare. În prima parte a zilei a fost misiunea bărbaţilor, parteneri de viaţă, colegi de birou, sau şefi, să le răsfeţe.

De aici încolo, se descurcă singure. În localurile cu program special, doamnele au rezervat toate locurile, şi vor lăsa inhibiţiile, la garderobă. Doar bărbaţii s-au simtit- pe bună dreptate- stingheri, de ziua femeilor. Cochete şi surâzătoare, adunate complice în grupuri, fetele au ocupat toate locurile în care s-au anunţat petreceri.

Seara, cocktailurile încă sunt fără alcool. Dar privind platourile de pe mese e clar că, de ziua lor, tinerele au abandonat dietă. Diseară, 500 dintre ele sunt aşteptate aici la concert.

Într-un alt loc, vor fi 1400 de domnişoare şi doamne, la un spectacol radical diferit de cele la care mergeau bunicile lor: unul de striptease.

Să nu uităm totuşi că ziua Femeii a picat într-o zi de lucru. În acest caz, şefii au fost luaţi pe sus şi duşi la restaurant.

Citește și
flori 8 Martie
Florarii, pregătiți pentru 8 Martie, după o săptămână cu vânzări slabe. ”Au fost închise școlile”

Însă româncele ştiu să petreacă, şi dacă în loc de salariu primesc lunar talonul de pensie. Aici avem 30 de foste însoţitoare de bord...şi dincoace, 30 de pensionare de la Căile Ferate.

Somnul de frumuseţe trebuie pregătit totuşi din timp. Câteva mii de euro s-au cheltuit aici pe daruri pentru angajate. 'Probabil că toate cele 4,6 mil de românce încadrate de Institutul Naţional de Statistică în aşa-numitul "contingent fertil"- adică între 15 şi 49 de ani- aşteaptă cadouri de la un reprezentant al sexului opus. Cert e că 90 la sută dintre doamnele singure spera şi ele la un dar.

Probabil de aceea, în acest an, multe grupuri de socializare online dedicate femeilor au organizat cu mare succes "8 martie secret", după modelul lui "Moş Crăciun secret".

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult