Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șapte bărbați care descărcau 20 de butoaie de motorină, opriți cu focuri de armă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Focuri de armă pe malul Dunării, la Brăila. Poliţiştii specializaţi în combaterea ciminalitatii organizate au prins în flagrant delict, în Gropeni, 7 persoane care descărcaseră 20 de butoaie cu motorină dintr-un vas aflat sub pavilion sârbesc.

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 25 şi 38 de ani, au încercat să fugă şi au fost opriţi abia după ce au fost trase mai multe focuri de avertisment.

Potrivit anchetatorilor, suspecţii ar face parte dintr-o reţea de contrabandă cu combustibil, introdus în ţara noastră de ambarcaţiuni aflate sub pavilion străin, care tranzitau teritoriul României. Poliţiştii au făcut 18 percheziţii în judeţul Brăila şi au adus la audieri aproape 50 de persoane suspectate că ar face parte din acest grup infracţional organizat.

De asemenea, agenţii au confiscat 4.000de litri de motorină, 3 maşini, 3 bărci, 26 de telefoane mobile şi aproape 28.000 de lei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
Imagini teribile la Brașov
Imagini teribile la Brașov: cum a fost îngropat un pacient. Poliția face anchetă

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult