Modifica setarile cookie
Toate categoriile

25 de migranți, prinși de polițiștii de frontieră în timp ce încercau să intre în țară. Unde erau ascunși

Polițiștii de frontieră din Calafat au depistat 25 de migranți irakieni și turci care încercau să intre ilegal în România.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la punctul de trecere a frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară un cetăţean sârb, aflat la volanul unui microbuz, care transporta produse electronice din Turcia pentru o societate din Cehia.

În urma controlului efectuat de polițiștii bulgari și români, în compartimentul de marfă al microbuzului au fost descoperiți 25 de migranți, ascunşi printre cutiile cu produse electronice.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că persoanele în cauză sunt 24 de cetăţeni irakieni şi un turc -13 bărbaţi, șapte femei şi cinci minori - adulţii având vârste cuprinse între 19 şi 39 de ani, iar minorii între nouă şi 17 ani. Cetăţenii irakieni au declarat poliţiştilor că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei, iar şoferul a susţinut că nu ştia cum s-au ascuns persoanele respective în microbuz.

Citește și
roman trafic de migranti
Român condamnat în UK. A fost depistat cu doi afgani ascunși în ”sarcofagul” secret din camionul său

Astfel, migranţii şi şoferul sârb au fost preluaţi de Poliţia de Frontiera Bulgară, „în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun".

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult