Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vreme frumoasă pe litoral, la mijloc de septembrie. Prețurile au scăzut cu până la 80%

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vineri fost o zi superbă, de vară târzie, pe litoral, unde peste 17.000 de turiști s-au bucurat de un soare generos, o mare caldă, cu apă limpede și nisip auriu.

Ce-i drept, suflă puțin vântul, dar asta nu i-a îndepărtat pe oameni de plajă. În plus, în această perioadă tarifele la cazare sunt și cu 80 la sută mai mici decât în mijlocul verii.

Suntem la jumătatea lunii septembrie, iar la mare avem temperaturi de plină vară. Au fost 31 de grade Celsius vineri, în aer, iar apa mării are 23-24 de grade Celsius. Noroc cu vântul care suflă un pic și ne mai răcorește.

Cele mai multe dintre hoteluri sunt deschise, iar tarifele sunt şi cu 80 la sută mai mici. În Mamaia, de exemplu, o cameră dublă la un hotel de patru stele costă acum 280-300 de lei pe noapte. Pentru un confort mai redus, la trei stele veți plăti între 180 și 220 de iar în Eforie - maximum 160 de lei. În sudul litoralului mai sunt hoteluri în regim all inclusive unde un sejur de o săptămână costă 700 de lei pentru o persoană. Cele mai multe dintre restaurante sunt deschise.

Și în Delta Dunării oferta este variată. Tarifele la cazare pornesc de la 150 de lei la pensiuni şi pot ajunge la 500 de lei pe noapte la resorturile de lux.

Citește și
Baile Felix
Aglomerație în stațiunile cu apă termală, în ultimul weekend de vacanță

Vremea ține cu noi în continuare cel puțin până duminică, spun meteorologii care anunță temperaturi ridicate cuprinse între 25 și 29 de grade Celsius.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult