Modifica setarile cookie
Toate categoriile

16 mașini au fost găsite cu geamurile sparte, în București. Individul care le-a atacat este căutat de polițiști

16 mașini au fost atacate de un individ într-o zonă din Sectorul 6 al Capitalei. Mulți proprietari au sesizat poliția, iar oamenii legii au demarat verificări.

„La data de 13 martie 2024, Poliția Capitalei - Secția 20 Poliție a fost sesizată, de mai mulți proprietari, cu privire la faptul că, într-o zonă din Sectorul 6, 16 autoturisme prezintă urme de distrugere, prin aceea că au geamunile laterale sau lunetele sparte. Polițiștii au procedat la efectuarea cercetărilor la fața locului, stabilindu-se faptul că, din interiorul unui autoturism a fost sustras un parfum, în valoare de 600 de lei, iar 10 dintre celelalte autoturisme prezintă urme de răvășire, fără a fi sustrase bunuri din interior”, a transmis Poliția Capitalei.

Din primele date, bănuit de comiterea acestor fapte este un bărbat, iar oamenii legii au demarat verificările în vederea identificării și depistării lui.

Potrivit unor surse ale Știrilor PRO TV, cele 16 autoturisme au fost atacate pe străzile Arini Dornei, Baia de Arieș si Aleea Politehnicii.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, tentativă la furt calificat și furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult