Modifica setarile cookie
Toate categoriile

14 studenți la Teologie în Iași, la spital cu toxiinfecție după ce au mâncat la cantină

Your browser doesn't support HTML5 video.

Autorităţile din Iaşi fac anchetă la Institutul Teologic din Iaşi, după ce 14 studenţi au ajuns cu toxiinfecție la spital. Aceştia spun că ar fi mâncat preparate gătite la cantina instituţiei, apoi li s-a făcut rău.

Conducerea institutului spune însă că e posibil totuşi că băieţii să fi mâncat alimente din pacheţele de acasă. Deocamdată s-au luat probe, doar de la cantină, pentru analize.

Cei 14 studenţi au ajuns luni la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi cu dureri de burtă, greţuri, vărsături şi ameţeli. Aceştia spun că au mâncat la cantina institutului, iar la scurt timp au început să se simtă rău.

Tinerii au primit îngrijiri medicale şi au rămas internaţi sub supraveghere. Între timp, cei de Direcţia de Sănătate Publică au deschis o anchetă epidemiologica.

Aceştia spun că studenţii au mâncat atât la cantină, dar şi alimente aduse de acasă. Astfel că au recoltat mai multe probe din mâncare de la institute, pentru a vedea dacă aceasta a cauzat toxinfectia. Abia miercuri vor sosi rezultatele.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult