Modifica setarile cookie
Toate categoriile

1 iunie, sărbătorit de copii printre cărți, la BookFest

Your browser doesn't support HTML5 video.

Într-o ţară în care statisticile arată că romanii nu prea citesc, speranţa vine dinspre copii. Deşi născuţi într-o eră a tehnologiei, cei mici sunt interesaţi de lectură atât timp cât şi părinţii ştiu ce cărţi să aleagă pe placul lor.

 La târgul de carte BookFest din Capitală, editurile au pregătit vineri oferte şi evenimente speciale, dedicate sărbătoriţilor de vineri.

Ne aflăm în universul celor mai frumoase povești pentru copii și al șansei pentru educație. Este îmbucurător să vedem zâmbete pe chipurile copiilor prezenți la BookFest, pentru că aceștia auau ales să își petreacă ziua lor ales să își petreacă ziua lor printre cărți, deși un studiu arată că doar 8% dintre copii citesc cu plăcere. Ei bine, un psiholog spune că aceasta nu e din cauza copiilor, ci a părinților.

Un copil va face întotdeauna ceea ce vede la părinții lor. De aceea, dacă părintele stă pe telefon sau pe tabletă, copilul va dori să facă același lucru. Însă, dacel mic îi vede pe părinți citind o carte înainte de culcare, atunci și el va dori să i se citească o poveste.

Editurile sunt pregătite cu tot ce trebuie, pe interesul copiilor de astăzi, pentru că vorbim de generații noi, gerenații crescute printre calculatoare, care, însă, vor să arate că și ei vor să citească atunci când cei mari știu ce să aleagă pentru ei.

Citește și
Bookfest
Bookfest 2018. Editura Humanitas va lansa 31 de cărți

Editurile au pregătit cărți cu ilustrații, dar și interactive, cât și povești adaptate pentru generațiile de azi.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult