Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„O bătut-o foarte rău”. O femeie de 47 de ani, bătută și violată de un individ care lucra ca zilier în gospodăriile din sat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 34 de ani din județul Satu Mare a fost arestat preventiv, acuzat că a bătut și violat o femeie de 47 de ani.

Individul muncea ca zilier și intra în mai multe gospodării, unde ajuta la diverse treburi. Nimeni nu bănuia, însă, că este periculos. Atacul a fost săvârșit ziua, în amiaza mare, iar localnicii sunt șocați de cele întâmplate.

Bărbatul nu avea un loc de muncă stabil și lucra cu ziua în comuna Medieșu Aurit. Era tocmit de localnici pentru ajutor în gospodărie sau în agricultură. Potrivit anchetatorilor, individul a intrat în locuința femeii și a obligat-o să întrețină relații intime cu el. Pentru că victima s-ar fi împotrivit, bărbatul a lovit-o cu sălbăticie.

Localnic: „O bătut-o foarte rău”.

După viol, victima a mers direct la postul de poliție din sat și a povestit tot ce s-a petrecut. Localnicii au rămas șocați când au aflat ce s-a petrecut în casa vecinei lor, chiar în miezul zilei.

Citește și
arestat
Ce s-a întâmplat cu un bărbat care a abuzat sexual o fată din Caraș-Severin. Era condamnat la 8 ani de închisoare

Localnic: „Tot a mers încolo și încoace și a vrut să intre. Și noi suntem bătrâni și stăm cu frică, că nu știm cine intră în curte. Până acum nu am închis ușa la curte, acum închidem”.

Suspectul a fost prins în scurt timp și este arestat preventiv pentru viol, lovire și alte violențe.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult