Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zilier plătit pentru munca sa cu o băutură otrăvitoare. A fost luat cu elicopterul SMURD

Caz şocant în Constanţa, unde un bărbat a fost luat de elicopterul SMURD după ce a consumat o băutură extrem de toxică.

Un zilier din Viişoara a ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa după ce a consumat o substanţă toxică, cel mai probabil alcool metilic, primită drept plată pentru munca prestată pentru un localnic care l-a pus să care cărbuni.

Potrivit unei rude citate de Replica Online, „toată ziua a muncit la cineva din sat. Numai că persoana care l-a solicitat, în loc să îl plătească cu bani, deşi îşi permitea, i-a dat o sticlă de băutură care nici măcar comestibilă nu era. Nu a apucat să bea prea mult, doar câteva înghiţituri a luat şi i s-a făcut rău, a căzut din picioare. A leşinat undeva în mijlocul satului, unde l-a văzut cineva care a anunţat familia. L-au adus în casă şi au sunat la 112. Ambulanţa când a venit, el era în casă, inconştient. Nu reacţiona la stimuli, de aceea a fost chemat elicopterul care l-a dus la Spitalul Judeţean”.

Se pare că omul ar fi consumat, fără să ştie, alcool metilic. Au fost prelevate probe din băutura respectivă pentru a fi analizate în laborator iar dacă se confirmă că este vorba despre o substanţă toxică, angajatorul s-ar putea alege cu dosar penal.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult