Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Violatorii din Vaslui, lăsaţi să meargă acasă de Crăciun. "Păcat de tinerii aceştia"

Cinci dintre cei șapte tineri din Văleni care au violat cu sălbăticie o fată în 2014 au beneficiat, în perioada Sărbătorilor de Crăciun, de câte o permisie de 24 de ore.

Potrivit Vremea Nouă, doar  2 dintre violatori - Silviu Burada, condamnat la 10 ani de închisoare, și Paul Andrei Burlacu, condamnat la 8 ani și 8 luni - nu au beneficiat de permisie. După aproape trei ani de la viol, tinerii din Văleni au beneficiat de prima lor învoire din Penitenciar. Ei au fost lăsaţi să meargă acasă pentru 24 de ore și să se bucure de cei din familie și de Sărbătorile de Iarnă.

"I-am văzut la primărie. Am înțeles că au venit pentru a semna niște acte că au venit acasă în permisie și aveau nevoie de o semnătură. Păcat de tinerii aceștia. Și-au ratat viitorul și viața pentru o prostie”, spun oamenii din Văleni, potrivit ziarului local.

În noiembrie 2014, cei şapte tineri au torturat şi violat o fată de 18 ani timp de 3 ore, pe un câmp. După ce tânăra a leşinat, au stropit-o cu alcool şi au violat-o din nou.

Trei ore au chinuit-o pe tânără pe un câmp de la marginea oraşului, apoi au făcut pe băieţii buni şi au dus-o cu maşina casă, sfătuind-o să nu spună nimănui nimic.

Citește și
violatori Vaslui
Decizie definitiva si irevocabila in cazul celor 7 violatori din Vaslui. Cum le-au schimbat judecatorii pedepsele

Părinţii ei, însă, când au văzut în ce stare este fiica lor, au telefonat imediat la 112.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult