Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO ȘOCANT. Un bărbat a împins o femeie în fața metroului din Bruxelles. Conductorul a oprit la timp

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr a împins o femeie pe șinele din stația de metrou Rogier din Bruxelles. Din fericire, conductorul a reușit să oprească la tim, iar tragedia a fost evitată.

Incidentul șocant a avut loc în jurul orei 19:45, vineri seară.

Femeia a fost împinsă pe șine în timp ce metroul intra în stație. Tragedia a fost evitată cu ajutorul oamenilor care au ajutat femeia să se ridice, a confirmat compania publică de transport STIB, care operează metroul, pentru publicația Brussels Times.

„Conductorul a reacționat foarte bine, însă se află în stare de șoc, precum și victima”, a declarat Guy Sablon, purtător de cuvânt pentru STIB.

Conductorul trenului a văzut persoana pe șine și a oprit exact la timp, apăsând frâna de urgență.

Citește și
Sofer Turcia
VIDEO. Cum a ajuns un șofer din Turcia cu mașina chiar pe linia de metrou

Imaginile de pe camerele de supraveghere îl arată pe individul care o împinge pe femeie și, apoi, fuge. Oamenii care stăteau pe peron au ajutat-o imediat pe femeie să se ridice de pe șine și să se urce înapoi, pe peron.

 

 

Atât poliția cât și serviciile de urgență au fost sunate imediat să intervină la fața locului. Atât victima, cât și conductorul metroului au fost duși la spital. După ce au primit îngrijirile necesare, li s-a permis să se întoarcă acasă.

Incidentul a dus la întreruperea circulației metrourilor între stațiile Elisabeth și Arts-Loi până la 20:15.

Suspectul a fost arestat

Bărbatul a fugit imediat după ce a împins-o pe femeie, însă a fost arestat în scurt timp, a confirmat Parchetul de la Bruxelles sâmbătă dimineață.

 

 

„Datorită imaginilor cu suspectul care au fost distribuite serviciilor de poliție, acesta a fost interceptat la câteva minute după, în timp ce era în stația de metrou De Brouckère”, a declarat purtătoarea de cuvânt Sarah Durant.

Ca urmare a interogării, tânărul a fost pus la dispoziția procurorului general din Bruxelles, care a cerut ca un mandat de arestare să fie emis pentru tentativă de omor. „Magistratul care examinează cazul va lua o decizie în termenul limită de 48 de ore”, a mai spus Durant.

Ancheta este în desfășurare pentru a determina exact circumstanțele evenimentelor și motivația suspectului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult