Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Momentul în care angajatul unei benzinării din Sibiu este înjunghiat de un tâlhar. Agresorul încă este liber

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este alertă în Sibiu! Polițiștii din Sibiu caută un tânăr care l-a înjunghiat pe angajatul unei benzinării, pentru că a refuzat să îi dea încasările.

După jaful violent, surprins de camerele de supraveghere, agresorul a plecat cu 500 lei şi s-a făcut nevăzut cu o maşină condusă de un complice de-al său.

Vezi imaginile din momentul jafului AICI.

Cu toate că incidentul a avut loc în data de 25 aprilie, abia acum au apărut în spaţiul public imaginile surprinse de camerele de supraveghere în care se vede cum agresorul îl loveşte pe angajatul benzinăriei şi se luptă minute bune cu acesta.

După atac, tânărul a luat 500 de lei din casa de marcat şi a fugit cu o maşină condusă de un prieten de-al său, complice. La scurt timp, cei doi au fost identificaţi.

Citește și
profesoara
Cum a fost ucisă profesoara de psihologie din Cernavodă. L-a invitat chiar ea pe criminal în casă

Agresorul este un tânăr de 26 de ani din Sălişte care nu se afla la prima abatere de acest gen şi este căutat şi la această oră. Complicele lui, un sibian de 24 de ani a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Autoturismul cu care cei doi au părăsit locul faptei a fost ridicat de poliţiştii care efectuează cercetări. Victima, în vârstă de 39 de ani, a suferit răni uşoare şi este în afara oricărui pericol.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult