Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Cinci adolescenţi au murit într-un Hyundai izbit de un copac, pe un drum din Rusia

Cinci adolescenți au murit pe loc, într-un accident auto teribil care s-a produs în dimineața zilei de 18 aprilie, în Novocherkassk, o localitate din Rusia.

 

Potrivit publicaţiei locale 1rnd.ru, este vorba despre cinci copii, trei băieţi şi două fete, cu vârste de 13 şi 14 ani, care se aflau într-un autoturism Hyundai, la ora 04.30 dimineața.

Un al şaselea băiat, de 15 ani, singurul supravieţuitor, se află în stare critică la spital.

Impactul mașinii cu un copac a fost atât de puternic încât scaunul șoferului a fost complet distrus, iar coloana de direcție s-a deplasat pe scaunul pasagerului.

Citește și
Accident
Un motociclist a fost rănit grav, în Dâmbovița. Greșeala făcută de șoferița care a provocat accidentul

Surse din rândul autorităților din regiunea Don au declarat pentru 1rnd.ru că adolescenții se adunaseră pentru a sărbători ziua de naștere a unui prieten de 14 ani. Apoi, sărbătoritul a furat cheile mașinii părinților și și-a luat prietenii la o plimbare.

Teribilul accident s-ar fi produs când aceștia se întorceau acasă.

Motociliștii de pe rețelele sociale spun că unul dintre factorii producerii tragediei ar putea fi ... drumul prost: ”Există găuri în drum ... Au decopertat, dar au uitat să le astupe”.

Potrivit unei alte publicații localet, o persoană ar fi cumpărat bere înainte de călătorie, dar nu există dovezi că adolescenții erau beți.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult