Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Viceprimar din Argeș, surprins târând un câine pe șosea. Explicația bărbatului

Your browser doesn't support HTML5 video.

Imagini şocante, pe o şosea din Argeş. Viceprimarul comunei Vlădeşti a fost filmat în timp ce târa un câine pe care îl legase de maşină.

Bărbatul susţine însă că nu a vrut decât să facă o faptă bună; ar fi găsit căţelul rătăcit prin sat şi a vrut să i-l înapoieze proprietarului, dar nu s-a îndurat să-l suie în maşină.

Deocamdată, Poliţia a deschis un dosar penal in rem pentru cruzime faţă de animale, iar viceprimarul a fost audiat.

A povestit că acel câine îi aparţine unui fost primar al localităţii. Animalul ar fi rupt lanţul şi ar fi ieşit din curte. Viceprimarul spune că l-a găsit hoinărind şi l-a anunţat pe proprietar, care i-a cerut să i-l aducă acasă. Cum bărbatul nu a vrut să ia animalul în maşină, a decis să-l lege de autoturism, până la destinaţie.

După ce imaginile au ajuns pe internet, atât poliţia, cât şi o asociaţie de protecţie a animalelor s-au sesizat. Voluntarii au vrut să vadă câinele cu ochii lor, ca să-şi dea seama dacă a fost rănit, însă au primit doar o înregistrare de la stăpân.

Citește și
caine batut
VIDEO șocant. O femeie bate un câine într-un tramvai. Poliția Animalelor s-a sesizat

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult