Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Urma să înceapă facultatea, dar s-a aruncat de la etaj. Cum a fost găsit tânărul

Your browser doesn't support HTML5 video.

De un sfârșit crunt a avut parte un tânăr de 19 ani din Iași, care și-a dat ultima suflare după ce s-a prăbușit de la etajul cinci al blocului în care locuia.

Medicii chemați de urgență au încercat să îl țină în viață, dar băiatul a murit la spital.

Cei care l-au cunoscut spun că astăzi urma să înceapă cursurile la Facultatea de Informatică, unde era student în primul an.

O tânără care se afla în zonă povesteşte că a auzit un zgomot puternic, apoi l-a văzut pe băiatul în vârstă de 19 ani zăcând în spatele blocului, după ce s-a prăbuşit de la etajul cinci. Speriată, a sunat după ajutor.

"Am auzit deodată un zgomot foarte mare, când m-am uitat era un băiat. Respira, dădea din cap, bineînţeles inconştient", povestește tânăra.

Citește și
flex
Accident absurd în Arad. Un tânăr și-a tăiat din greșeală gâtul cu flexul

În scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj SMURD. După ce i-a fost acordat primul ajutor, tânărul a fost transportat la spital.

"A preluat pacientul care era în stop cardio-respirator, s-au început manevrele de resuscitare, evident leziuni multiple, fracture multiple. S-au continuat eforturile şi la spital, dar din păcate nu a răspuns, s-a declarat decesul", a precizat Diana Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași.

Vecinii spun că băiatul locuia împreună cu mama lui. În urmă cu aproape un an, părinţii divorţaseră, iar tatăl se recăsătorise. Tânărul era student în primul an la Facultatea de Informatică din Iaşi.

Poliţiştii au început o anchetă şi iau în calcul atât varianta unui accident, cât şi pe cea a sinuciderii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult