Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un veteran și-a donat degetul amputat pentru a fi servit în cocktailuri

Nick Griffiths și-a pierdut trei degete după ce a participat la ultra-maratonul Yukon Arctic Ultra, în 2018. Evenimentul are loc anual, în Canada, unde temperaturile pot ajunge și la – 50 de grade Celsius.

 

După un an de pregătiri, bărbatul a fost nevoit să se retragă din cadrul competiției din cauza degerăturilor suferite. În timp ce se afla internat la spital, i-a ajuns la urechi o informație cel puțin bizară.

Un bar din apropiere servea cocktailuri cu degete mumificate. Tradiția acestei băuturi datează din 1973, iar băutura se numește „Sourtoe Cocktail”. Ideea este ca buzele celor care îndrăznesc să comande acest cocktail trebuie să atingă degetul mumificat.

Nick a fost atât de încântat de aeastă tradiție, încât le-a cerut medicilor din Marea Britanie să-l lase să păstreze degetele după amputare. Ulterior, bărbatul a trimis degetul către barul cu pricina și recent a primit confirmarea că acesta a ajuns la destinație.

Citește și
Salvați Copiii România
Echipa Salvați Copiii de 520 de alergători participanți la Bucharest Half Marathon a reușit să strângă 35.000 euro

Din 1973 și până azi, peste 100.000 de persoane s-au alăturat clubului Sourtoe Cocktail. Managerii barului au declarat că de-a lungul timpului, mai multe degete au fost furate, iar două au fost chiar înghițite din greșeală.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult