Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un taximetrist din Timişoara și-a bătut o colegă până s-a prăbușit la pământ. VIDEO cu scenele șocante

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene revoltătoare au fost surprinse în urmă cu câteva ore, în parcarea unui mall din Timişoara! Un taximetrist şi-a pălmuit o colegă, iar femeia a căzut la pământ. Individul dă acum explicaţii la poliţie.

Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional! Episodul incredibil a fost surprins de o cameră de supraveghere. În imagini se observă femeia, lângă taximetru, în timp ce are o discuţie aprinsă cu şoferul prin geamul deschis.

Apoi acesta iese brusc din maşină şi o loveşte pe femeie în zona capului. Urmează o ploaie de lovituri şi, deşi victima încearcă să riposteze, nu are nicio şansă. Iar la un moment dat, se prăbuşeşte pe jos.

În tot acest timp, doi taximetrişti asistă la aceste scene violente, dar nu intervin. Doi trecători sar în ajutorul femeii, în timp ce agresorul pleacă de la faţa locului. Femeia a sunat la 112 şi a ajuns la spital, pentru verificări medicale.

Între timp, poliţiştii l-au identificat pe taximetrist - un bărbat de 52 de ani, care a fost chemat la audieri. El va fi anchetat pentru lovire şi alte violenţe.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult