Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un taur furios a ucis un bărbat, în Cluj. O altă persoană a fost rănită grav

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie într-o comună din judeţul Cluj! Un bărbat în vârstă de 38 ani a fost atacat de un taur şi luat în coarne, a suferit răni atât de grave încât a murit în scurtă vreme.

Un vecin care i-a sărit sară în ajutor a fost cât pe ce să aibă aceeaşi soartă: împuns de animalul imposibil de stăpânit, omul a scăpat cu viaţă numai datorită unui vânător care a împuşcat taurul. Poliţiştii anchetează cele întâmplate.

Totul s-a petrecut în localitatea Săvădisla, după ce fermierul a încercat să îşi adăpostească animalele din câmp, pe o ploaie torenţială. Fără să îşi dea seama de pericol, omul a fost atacat de un taur, cu coarnele. Strigătele de ajutor au fost auzite şi de un alt consătean. Din nefericire, a fost prea târziu iar vecinul a căzut şi el victimă animalului- probabil speriat de furtună.

Vecină: "38 de ani, tânăr a fost... Şi are o fetiţă. A plouat şi vacile s-au speriat... cred că s-au speriat.."

Localnic: "S-ar putea să fi fost turbat taurul din cauza vremii care a fost înainte şi nu se ştie exact..."

Citește și
Mașină mistuită de flăcări pe A3. Ce transporta aceasta
Mașină mistuită de flăcări pe A3. Ce transporta

Al doilea bărbat atacat de taur a scăpat de viaţă după ce taurul a fost doborât de un vânător. Omul a fost dus de urgenţă la spital, cu mai multe traumatisme.

Tamaș Gebe Andrei, primarul comunei: "Urla săracul: "Hai că mă omoară taurul!" Și ăsta a fugit, că nu era departe şi el fugind m-a sunat pe mine şi a zis "Hai că-i bai!" Între timp am sunat la 112. L-am găsit, ne-am dus pe lângă taur, ne-am dat jos din maşină şi taurul a venit către noi, era la vreo 4-5 metri şi i-am zis la colegul "Trage! Cu boaţa ce să facem..."

Poliţiştii încearcă acum să stabilească exact cum s-a petrecut tragedia. Se fac cercetări în REM pentru ucidere din culpă și arma de vânătoare cu care a fost ucis animalul a fost luată pentru expertiză. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult