Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tată și fetița lui de 5 ani, spulberați pe trecere în Capitală. Relatările martorilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un grup de oameni a fost spulberat pe trecerea de pietoni, marți , în Sectorul 3 din Capitală.

În urma impactului trei persoane au fost rănite, printre care şi o fetiţă în vârstă de doar cinci ani, care se plimba cu bicicleta. Martorii spun că şoferul, un bărbat de 65 de ani, avea viteză mare în momentul în care a provocat accidentul.

Scenele s-au derulat într-o intersecţie din sectorul trei al Capitalei. Oamenii treceau stradă pe trecerea de pietoni în momentul în care, spun martorii, o maşină a venit cu viteză şi i-a izbit cu putere.

Martor: "Cu două ore înainte i se luase carnetul. A devenit mai agresiv, a vrut să depăşească o coloană şi a venit cu viteză şi a pierdut controlul volanului. A lovit un grup de pietoni printre care şi o fetiţă care era pe bicicletă"

Martor: "S-a auzit scârţâitul de roţi. A spulberat chiar pe trecere, că lumea trecea spre parc."

La volanul autoturismului era un bărbat de 65 de ani, care a ajuns cu maşina pe scuarul ce desparte sensurile de mers.Avea permisul suspendat însă primise dovadă cu drept de circulaţie.

Martor:"Trebuia să aibă viteza să se poată urca cu un bolid atât de mare"

În urma impactului puternic atât o fetiţă în vârstă de 5 ani, cât şi tatăl ei au fost trasportați la spital pentru îngrijiri medicale.

De ajutorul medicilor a avut nevoie şi o tânără de 14 ani, aceasta însă a refuzat transportul la spital. Şoferul a fost testat şi nu consumase alcool.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult